Despre noi

Ce este un wellness club?

Stresul, sedentarismul și lipsa timpului liber au efecte negative asupra bunăstării noastre. Este foarte important ca în acest secol al vitezei să ne rezervăm timp pentru noi înșine. Tocmai din acest motiv au fost concepute cluburile de wellness, care aduc diverse programe destinate îmbunătățirii sănătății fizice, mentale și emoționale într-un singur loc.

Wellness Club by GREENFIELD

Clubul nostru de wellness, destinat exclusiv rezidenților din Greenfield, oferă o suprafață vastă și aerisită în care să te poți antrena și relaxa după bunul plac. Mai mult, pachetele noastre sunt concepute astfel încât să se răspundă nevoilor tale.

Pachete

Răspundem nevoilor tale

Spațiu

3.774 mp dedicați clubului

Exclusiv

Doar pentru rezidenții din Greenfield

Abonamentele noastre

Fie că îți dorești să te menții în formă, să ai nevoie să te relaxezi sau poate să îi ajuți pe cei mici să își formeze obiceiuri sănătoase, abonamentele noastre se pliază oricărei nevoi sau dorințe. Pune bunăstarea ta pe primul loc și devino membru Wellness Club by GREENFIELD!

masajbg.jpg

De ce să devii membru Wellness Club?

Wellness by GREENFIELD îți pune la dispoziție diverse servicii de calitate, tocmai pentru ca experiența ta în clubul nostru să fie cât mai plăcută și cât mai potrivită așteptărilor tale. Prin urmare, avem disponibil:

Fitness

Echipamente technogym

Aerobic studio

Clase de grup

Kids studio

Cursuri pentru copii

Cycling studio

Biciclete de fitness și clase de grup

Teren Squash

Cardio și jocuri de echipă

Sali de masaj

Wellness și masaje pentru relaxare

Vestiare

Vestiare family

Zona de relaxare

Sauna si dusuri emotionale

Piscina

Indoor si piscina pentru copii

Piscina exterioara

Outdoor și cursuri de înot