Facilități

Facilități Wellness Club

Fii parte din comunitatea Wellness Club by GREENFIELD și beneficiezi de acces la sute de facilități și cursuri premium menite să te ajute în procesul tău de dezvoltare personală. În clubul nostru ai disponibile următoarele facilități:

Greenfield_FIT_Studio_Lumiere_00014.jpg

Fitness

Sala noastră de fitness este una dintre cele mai moderne săli de fitness din București. Ai la dispoziție o sală spațioasă, unde te întâmpină o atmosferă primitoare dar energizantă, tocmai pentru ca tu să fii încurajat să te întorci mereu. Mai mult de atât, ne-am asigurat că ai parte de unele dintre cele mai moderne aparate pentru antrenament, și anume cele de la Technogym.

Aerobic studio

Sala noastră de aerobic te așteaptă cu brațele deschise să îți depășești limitele, să te detoxifiezi mental și să îți îmbunătățești sănătatea inimii. Bucură-te de beneficiile acestor tipuri de exerciții în studioul nostru de aerobic.

Greenfield_FIT_Studio_Lumiere_00106.jpg
kids-studiobg.jpg

Kids studio

Copiii au nevoie să aibă integrată în rutina lor de zi cu zi activitatea fizică deoarece aceasta îi va ajuta să își consume energia de care dispun din plin într-un loc care îi va ajuta să devină mai încrezători și mai sănătoși. Tocmai din acest motiv ne-am dorit să le creăm un spațiu în care să practice sporturile lor preferate. Vino împreună cu micuțul tău la Wellness Club by GREENFIELD vă așteptăm cu brațele deschise!

Cycling studio

Avem o sală destinată special iubitorilor de ciclism interior, un mod amuzant și plăcut de a face mișcare. Mai mult de atât, acest tip de antrenament te va ajuta să îți îmbunătățești sistemul cardiovascular. Pedalează spre cea mai bună versiune a ta, fii parte din comunitatea Wellness Club by GREENFIELD.

DSC_2560.jpg
Greenfield_FIT_Studio_Lumiere_00193.jpg

Teren Squash

Squash-ul, considerat și cel mai sănătos sport din lume, este un tip de antrenament care te împinge să îți depășești limitele, antrenezi toți mușchii corpului și te ajută să devii mai agil. Clubul nostru de wellness dispune de un astfel de teren unde te poți antrena împreună cu familia, copilul sau un prieten. Alege să îți depășești limitele, devino membru al comunității noastre!

Sali de masaj

Fie că vrei să te relaxezi sau poate să te menții în cea mai bună formă, la clubul nostru de wellness ai de unde alege când vine vorba de masaj. De relaxare, anticelulitic sau poate facial, tu decizi! Meriți să te răsfeți în cele mai bune moduri!

Greenfield_SPA_Studio_Lumiere_00118.jpg
DSC_2855.jpg

Vestiare

Vrem să fim siguri că te vei deconecta de tot ce are legătură cu mediul exterior, prin urmare la Wellness Club by GREENFIELD dispui de vestiare elegante, dotate cu dușuri și uscatoare de par. 

Zona de relaxare

Lasă-te purtat de val! Înlătură stresul și redescoperă-ți liniștea, frumusețea și echilibrul!  Intră în atmosfera relaxantă a centrului Wellness Club by GREENFIELD și oferă-ți o oază de răsfăț pentru trup și suflet!

Greenfield_SPA_Studio_Lumiere_00129.jpg
Greenfield_SPA_Studio_Lumiere_00052.jpg

Piscina semiolimpica indoor si piscina pentru copii

Pe lângă faptul ca este distractiv, înotul este și o modalitate prin care îți poți menține corpul sănătos, motiv pentru care clubul nostru vă pune la dispoziție o piscină semiolimpică indoor și o piscină specială pentru copii.

Piscina exterioara

Revigorează-te prin înot! Piscina exterioară din cadrul clubului nostru este ideală pentru cei care vor să se bucure de un moment de relaxare sau să se încarce cu energie pozitivă.

piscina-exterioarabg.jpg